Careers:

Key Account Manager for politi og forsvarsmarkedet

Key Account Manager mot Politi og Forsvarsmarkedet.

OP er en bedrift som representerer store og små internasjonale selskaper mot det skandinaviske markedet.

Vår sortiment brer seg fra tekstilprodukter til avansert teknologi.

Vi er en bedrift med få ansatte og en kraftig vekst. Vi leter etter en ny kollega som ønsker å være med i denne fasen for å bygge opp noe med stort potensial.

Du bør ha pågangsmot, en interesse for å realisere prosjekter og lykkes i salg.

Selv om vi ønsker noen til å representere våre produkter er vi ikke ute etter en «selger». Vi søker noen som kan være med å bidra til at våre operative avdelinger får det beste utstyret som er tilgjengelig.

Du jobber tett i et team med kollegaer som backer deg opp og hjelper deg, men du former din egen hverdag og velger i stor grad dine egne prosjekter. Man må ha god tålmodighet og kunne jobbe langsiktig.

Din bakgrunn bør være fra Politiet eller Forsvaret og du må kunne beherske engelsk.

For spørsmål vedrørende stillingen kan man sende en e-post til oskar@oskar.no

Vi ønsker på nåværende tidspunkt ikke kontakt med annonseselgere eller bemanningsbyrå.

Oskar Pedersen AS holder til i Sørlandsparken utenfor Kristiansand og er blant byens eldste selskap. Selskapet ble etablert i 1925 og har siden den gang jobbet med samme grunntanke om kvalitetsprodukter til operative miljøer. I senere tid har selskapet realisert mange spennende prosjekter og er en kjent aktør i våre marked. Vi jobber daglig med store internasjonale merkevarenavn og produsenter, og har en merittliste som brer seg fra de største militære Gore-tex salgene i Skandinavia til leveranser av avanserte feltsystemer. Vi har et godt samarbeid med de operative miljøene og er i daglig dialog med både brukere og prosjektavdelingene.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form