Careers:

Prosjektleder mot politi og forsvarsmarkedet

Prosjektleder mot Politi og Forsvarsmarkedet.

OP er en bedrift som representerer store og små internasjonale selskaper mot det skandinaviske markedet. Vår sortiment brer seg fra tekstilprodukter til avansert teknologi.

Vi er en bedrift med få ansatte og en kraftig vekst. Vi søker etter en ny kollega som ønsker å være med i denne fasen for å bygge opp noe med stort potensial.

Vi ønsker i hovedsak en prosjektleder som kan selvstendig og i team jobbe med etablerte samarbeidspartnere og ved behov utvikle nye relasjoner. Man vil i stor grad jobbe mot større offentlige etater i Skandinavia etter anbudsprinsippet. Du vil jobbe tett opp mot daglig leder og kan forvente oppfølging og støtte. Likevel leter vi etter noen som i stor grad kan arbeide selvstendig.

Vi leter etter noen med et strukturert hode, gode evner til å ta til seg ny kunnskap og ha tålmodighet til å jobbe langsiktig.

Du bør ha erfaring innenfor offentlige anbud helst med internasjonal erfaring og du må kunne beherske engelsk.

For spørsmål vedrørende stillingen kan man sende en epost til oskar@oskar.no

Vi ønsker på nåværende tidspunkt ikke kontakt med annonseselgere eller bemanningsbyrå.

Oskar Pedersen AS holder til i Sørlandsparken utenfor Kristiansand og er blant byens eldste selskap. Selskapet ble etablert i 1925 og har siden den gang jobbet med samme grunntanke om kvalitetsprodukter til operative miljøer. I senere tid har selskapet realisert mange spennende prosjekter og er en kjent aktør i våre marked. Vi jobber daglig med store internasjonale merkevarenavn og produsenter, og har en merittliste som inneholder leveranser av store avanserte feltsystemer og leveranser til operative miljøer i en stor internasjonal skala så vel som små nisjekonsept til spesifikke miljø.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form